fbpx

Personvernerklæring og cookie policy

Dalane Event AS («Dalane Event») behandler personopplysningene dine på en trygg og sikker måte, og i henhold til gjeldende lover om personvern.
Når du er i kontakt med oss på sosiale medier, bruker nettstedet vårt, kjøper billetter eller bruker de andre digitale tjenestene våre, kan vi samle inn, bruke og behandle personopplysninger.
I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan vi behandler personopplysninger, hva slags personopplysninger disse behandlingsaktivitetene innebærer samt hvilket formål og rettslig grunnlag disse aktivitetene har.

Vi forklarer også når og hvorfor vi mottar eller utleverer personopplysninger til en tredjepart. Merk at når du kontakter og/eller kommuniserer direkte med andre tjenesteleverandører, gjelder ikke denne personvernerklæringen. Andre parter vi samarbeider med, og andre tjenester som kan være tilgjengelige gjennom våre kanaler, har egne personvernerklæringer og egen praksis.
Vi informerer deg også om de rettighetene du har i forbindelse med behandling og eventuell overføring av dine personopplysninger.

BEHANDLINGSANSVARLIG

Dalane Event er såkalt «behandlingsansvarlig» for alle personopplysningene som samles inn. Det betyr at Dalane Event er ansvarlig for å definere formålene med behandlingen av personopplysninger og dessuten for å overholde personvernlovgivningen. 

Dalane Event AS (Foretaksregisteret NO 920 378 765 MVA) er et norsk aksjeselskap. Vi har registrert firmaadresse i Hoveveien 100, 4462 Hovsherad.

DALANE EVENTS BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og utleverer personopplysninger når du bruker tjenestene våre og har kontakt med oss på måter som beskrevet nedenfor. Den forklarer databehandlingsaktivitetene våre, hvilket formål de har, hva slags personopplysninger disse aktivitetene innebærer, og hvilket rettslig grunnlag de har.

Vi bruker Tikkio (tikkio.com) som vår billettløsning, og har anledning til å hente ut billett- og kundedata fra gjestene våre. Vi fungerer da som databehandler av de personopplysningene du har gitt til Tikkio, slik som oppgitt i Tikkios gjeldende avtalevilkår. Fullstendig informasjon om Tikkio sitt personvern finner du her: https://tikkio.com/c/no/support/privacy/
Vi får også tilgang til visse personopplysninger når du er i kontakt med oss direkte per telefon eller epost, og gjennom tredjepartstjenester, også sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat. Tredjepartstjenestene er underlagt respektive tjenesters avtalevilkår og personvernerklæringer.

Tjenesteleveranse

Vi bruker personopplysninger til å fullføre bestillinger, levere deg de tjenestene du har bedt om og administrere brukerforholdet. Behandlingen skjer på grunnlag av å oppfylle en avtale med deg.
Vi bruker også personopplysninger for å komme i kontakt med deg, f.eks. ved avlysninger av arrangement, arrangementsstart eller når annen viktig informasjon i tilknytning til ditt kjøp hos oss må ut til deg. Behandlingen skjer på grunnlag av å oppfylle en avtale med deg.
Vi bruker også personopplysninger for å besvare henvendelser som kommer inn til oss. Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle andre personopplysninger som måtte følge av henvendelsen, herunder tidligere kjøp og kontakt i ulike medier. Behandlingen av personopplysningene skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for oss for å hjelpe deg med det du lurer på.

Analyse og kundeadferd

Dalane Event samler inn anonyme opplysninger om besøkende på dalaneevent.no og storfest.no, og gjennom sporing av annonseklikk.
Vi benytter disse dataene til å gjøre annonser, arrangementer og nettsteder bedre for våre gjester gjennom å analysere kundeadferd.
Til formålet bruker vi tredjepartstjenester som Google Analytics ogFacebook Pixel. Vi samler ikke kontaktopplysninger eller andre personopplysninger gjennom disse tjenestene som vi – Dalane Event – kan knytte til deg som enkeltperson.
Er du registrert bruker av Google eller Facebook, er det likevel mulig at Google og Facebook knytter aktivitet mot din navngitte konto. Vi anbefaler at du er kjent med brukervilkårene hos den enkelte tjeneste.
Se også eget kapittel om informasjonskapsler (cookies).

Markedsføring

På nettstedene våre, dalaneevent.no og storfest.no, og via våre profiler på sosiale medier, finnes av og til muligheter for å registrere opplysninger for ulike markedsføringstjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev per e-post eller andre medier. Det er frivillig for dem som besøker nettstedene våre å oppgi slike personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.
Vi bruker personopplysningene for markedsføring ved å sende ut f.eks. tilbud knyttet til arrangementer du har kjøpt billett til, informasjon om nye arrangementer og generell informasjon om vår virksomhet som kulturarrangør. Selv om vi har tilgang på dine kontaktopplysninger gjennom sosiale medier, har vi ikke adgang til å bruke disse for å kontakte deg som enkeltperson for markedsføringsformål uten at det er knyttet til eksisterende kundeforhold, eller at du aktivt har samtykket til det. Behandling skjer alltid på grunnlag av samtykke fra deg.
Vi kan likevel bruke anonymiserte personopplysninger som bosted og preferanser for å målrette annonser mot grupper av personer.
Se også eget kapittel om informasjonskapsler (cookies).

INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Denne policyen forklarer hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker dem.
Du bør lese denne policyen for å forstå hvilken informasjon som lagres i kapslene, hvordan informasjonen blir brukt og hvordan du kan endre på dine innstillinger. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake ditt samtykke fra Cookie-erklæringen på vår nettside.
Lær mer om hvem vi er, hvordan du kan kontakte oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger i vår Personvernpolicy.
 
Ditt samtykke gjelder for følgende domener: storfest.no, dalaneevent.no
 
 

Hva er cookies?

Cookies, også kalt informasjonskapsler,  er små tekstfiler som brukes til å lagre snutter med informasjon. Disse lagres på din datamaskin når nettsiden lastes inn.  Cookies bidrar til at nettsidene fungerer og har god sikkerhet, og hjelper oss å tilby bedre brukeropplevelser og å forstå hvordan vi forbedre våre tilbud.

Hvordan bruker vi cookies?

Som de fleste nettsteder bruker vi både egne og tredjeparts cookies for ulike formål. Våre egne er for det meste nødvendige for at nettstedet skal fungere, og lagrer ingen informasjon som kan identifisere deg som person. Tredjeparts cookies på våre nettsider kommer fra tjenester vi bruker for  analyse og markedsføringsformål, og hjelper oss å skjønne hvordan folk bruker nettsidene våre, hvilke av våre annonser som fører til salg og hvordan vi kan forbedre oss i vårt daglige arbeid med arrangere konserter som folk koser seg på.

Disse cookiene bruker vi

Cookies på vår nettside deles inn i disse kategoriene:
 
Listen under viser hvilke cookies som er i bruk, og hva de brukes til:
CookieTypeVarighetBeskrivelse
Nødvendige
viewed_cookie_policy011 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
cookielawinfo-checkbox-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category «Necessary».
cookielawinfo-checkbox-non-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category «Non Necessary».
Ikke-nødvendige
test_cookie011 monthsThis cookie is set by Facebook. The purpose of the cookie is not known yet.
Analyse
_gcl_au02 monthsThis cookie is used by Google Analytics to understand user interaction with the website.
_ga02 yearsThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site’s analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.
_gid01 dayThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the wbsite is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form.
Markedsføring
_fbp02 monthsThis cookie is set by Facebook to deliver advertisement when they are on Facebook or a digital platform powered by Facebook advertising after visiting this website.
fr12 monthsThe cookie is set by Facebook to show relevant advertisments to the users and measure and improve the advertisements. The cookie also tracks the behavior of the user across the web on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin.

Endre cookie-innstillingene

Du kan endre på dine innstillinger for denne siden ved å klikke på «Innstillinger» i pop-up-boksen, og godta eller avvise de ulike kategoriene slik du ønsker.
 
Skulle du ønske å endre på dette senere, kan du klikke på Personvern og Cookie-policy i menyen. Her vil du få mulighet til å endre eller trekke tilbake ditt samtykke.
 

I tillegg til dette har ulike nettlesere muligheter for å blokkere og slette cookies som er i bruk av nettsteder. Hvordan du gjør dette, kan du lese mer om på nettvett.no.

UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi selger ikke personopplysninger for markedsføringsformål til andre selskaper. Vi kan bare dele dine personopplysninger i følgende tilfeller:
• med tredjeparter, når del av bestillingen omfatter tjenester som leveres av en tredjepart;
• med tredjepartstjenesteleverandørene våre, som utfører oppgaver eller arbeid på våre vegne og etter våre instrukser som databehandlere, for de formålene som er angitt i denne personvernerklæringen;
• for å beskytte og forsvare Dalane Event (herunder håndheve gjeldende brukervilkår); eller
• med offentlige myndigheter eller etater når det er påkrevd i henhold til lovgivning, rettsavgjørelse eller rettskraftig vedtak fra myndighetene.
• Hvis du ikke ønsker å gi personopplysninger til oss, kan vi kanskje ikke levere den tjenesten du ber om eller informere deg om andre produkter og tjenester som vi tilbyr.

SIKKERHET, LAGRING AV DATA OG SAMTYKKE

Dalane Event benytter flere former for sikkerhet for å beskytte personopplysninger mot uautorisert tilgang, bruk eller overføring.
Vi lagrer for eksempel personopplysningene du oppgir i datasentre med fysisk sikring og tilgangskontroll. Vi benytter velkjente teknologier for kryptering i forbindelse med overføring av data, og vi gir kun relevant personale tilgang til systemer som inneholder personopplysninger.
For å ivareta sikkerhet, stabilitet og regularitet i våre tjenester benytter Dalane Event underleverandører i sin databehandling. Bruken av underleverandører er regulert gjennom databehandleravtaler med den enkelte leverandør.
Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.
Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger som vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt, med mindre det foreligger samtykke fra deg til videre behandling og lagring eller et lovmessig krav om at personopplysningene fortsatt skal lagres.
For å kunne besvare henvendelse fra deg om dine billett- og varekjøp og eventuelle rettskrav du mener ha i tilknytning til kjøpet, har vi vurdert det som nødvendig å lagre dine billett- og varekjøp i inntil tre år etter at avtaleforholdet er avsluttet på et eget område. Ditt personvern er imidlertid ivaretatt ved at vi ikke bruker personopplysningene til noe annet formål enn å bistå deg ved dine henvendelser.

DINE RETTIGHETER

Du har rett til å be om innsyn, korrigering, begrensning og sletting av personopplysninger som vi sitter på, og til å motta en kopi av personopplysningene i et strukturert, maskinlesbart format.
Henvendelser om behandling av personopplysninger og anmodning om innsyn skal rettes til kontaktpunktet angitt nedenfor.
Du har også rett til å motsette deg visse typer behandling, og, hvis vi har bedt om samtykke til behandling av opplysninger, kalle tilbake dette samtykket. Hvis vi behandler opplysninger fordi vi har en berettiget interesse av å gjøre det (som forklart ovenfor), har du også rett til å motsette deg dette. Disse rettighetene kan være begrenset i visse situasjoner – for eksempel hvis vi kan vise at vi er lovpålagt å behandle opplysninger.
Hvis vi ber om personopplysninger for å overholde lov- eller kontraktsfestede forpliktelser, er det obligatorisk å gi slike opplysninger. Hvis slike opplysninger ikke gis, vil vi ikke kunne administrere kontraktsforholdet vårt eller oppfylle forpliktelsene vi blir pålagt. I alle andre tilfeller er det valgfritt å gi anmodede personopplysninger.
Personopplysningene vil bli lagret i samsvar med bestemmelsene i de forskjellige punktene i avsnitt 5.

ENDRINGER I DENNE ERKLÆRINGEN

Fra tid til annen kan vi uten varsel oppdatere eller endre denne personvernerklæringen for å ta hensyn til ny eller endret personvernpraksis.
Den til enhver tid gjeldende personvernerklæringen finnes på storfest.no/personvern.

KONTAKTINFORMASJON

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernpraksis eller denne personvernerklæringen.

Vår behandlingsansvarlig har ansvaret for å svare på dine ønsker og sikrer at du effektivt kan utøve dine rettigheter rundt personopplysninger. Du kan kontakte vår behandlingsansvarlig på e-postadressen sigbjorn@dalaneevent.no.
Hvis du tenker at noe er uavklart, har du også rett til å klage til personvernmyndighetene.

Vedkommende personvernmyndighet er Datatilsynet i Norge.

GYLDIGHET

Gjelder fra: 01.03.2020
Sist oppdatert: 01.03.2020